Ja, jag erkänner

2 Responses

 1. Tuva Fredin skriver:

  Hej Elaise!
  Det är så tråkigt att du känner så här. Jag vet själv att det är viktigt att få stöd när man får diagnosen ibs. Ett stöd jag inte fick alls innan jag själv började skriva för riksförbundets tidning. I den här tidningen har jag skrivit en intervju med en kille med ibs. Jag tar fram att det är hemskt att det tar så lång tid att få diagnos och att man sen blir utelämnad att självmedicinera sig eftersom man ska lära sig att leva med besvären. Jag har själv blivit aktiv i min förening i Östergötland och hoppas på att få möjlighet att nå ut till ungdomar och öka förståelsen och vetskapen om mag o tarmsjukdomar, framförallt ibs eftersom jag har det själv.

  Jag hoppas du har det bra trots magen och att du får njuta av familjen och det fina vädret så mycket som möjligt. Kram till dig!

  • Elaise skriver:

   Åh, det glädjer mig enormt mycket att du tar fram så viktiga aspekter i din intervju. Det behövs verkligen!
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.