Gravid och IBS

2 Responses

 1. Sandra skriver:

  Hej!
  För två veckor sedan födde jag vår son, och min IBS som har varit bra under hela gravideteten har blivit 100 gånger värre än innan jag blev gravid. Tanken på en till finns inte just nu.. Precis som du så har ingen tagit mig och min oro på allvar. Hela förlossningen var en mardröm även för mig. Hoppas att det vänder snart och att man får hjälp att bearbeta sin rädsla om tankarna på ett till barn kommer.
  Tack för du delade med dig av din historia!
  Kram Sandra

  • Elaise skriver:

   Stort grattis till bebisen!
   Vad tråkigt att du har samma erfarenheter som jag 🙁 Hoppas verkligen du får hjälp att bearbeta.
   För mig tog det ganska lång tid innan jag vågade bli gravid igen. Fick mitt andra barn januari 2015 och mitt första är fött 2008. Min mage kraschade ordentligt efter förlossningen och jag var riktigt dålig, men nu börjar den återvända till mer ”normalt”.
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.