Kolmården

Resan till Kolmården blev helt fantastisk, det regnade en hel del första dagen men andra dagen var det riktigt behagligt. Jag är så otroligt glad att jag klarade av två dagars vandrande på Kolmården, och att kunna äta ute alla måltider. Det är en väldigt stor sak för mig. Lägger vi dessutom till bilresorna fram och tillbaka så känns det nästan som ett världsrekord. Världsrekord i vad vet jag inte riktigt, men det känns otroligt stort.

Den nya linbanan på Kolmården är underbar, och jag är helt förstummad över att jag klarade av att åka den flera gånger. Den tar 28 minuter och det finns ingen möjlighet att kliva av och uppsöka en toalett under tiden. En sådan sak var helt otänkbar för mig för bara något år sedan, och nu var det inga problem. En viss trygghet finner jag nog i att jag idag har hyfsade tabletter om kramperna skulle komma, men jag har även byggt upp en trygg grund att stå på och tagit mig förbi den värsta av panikångesten och kramperna den orsakade.

Nedan ser du utsikten från linbanan.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vargarna har det mysigt i solen:
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vacker tiger:
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2 Responses

  1. Veronica skriver:

    Härligt att du kunnat njuta av resan! Folk med ”normala” magar inser nog inte vilken kamp det kan vara att göra en sådan egentligen helt vanlig utflykt.
    Kolmården är verkligen jättekul! Linbanan fantastisk!

    • Elaise skriver:

      Ja, människor med normala magar förstår nog inte alls vilken vinst det här var för mig. Att kunna delta i samtal, att ha hela uppmärksamheten riktat mot det jag gör istället för hur magen känns, det är svårt att beskriva hur otroligt underbart det känns.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.