Vi har vattkoppor

Eller ja, sonen har vattkoppor. Det har gått på förskolan ett tag nu och nu var det sonens tur att få det, bra att få det överstökat även om det inte är jättekul att han är sjuk.

Vi hade en del planer för helgen, bland annat ett kalas som sonen var bjuden till. En liten del av mig andas ut för att jag slipper ta beslut om jag skulle följa med eller inte, men det är något som tillhör sjukdomen och som jag får försöka försonas med. Nu får jag hoppas magen håller sig lugn och snäll så all min energi kan gå till sonen. Tyvärr brukar sjukt barn innebära sömnbrist och sömnbrist, det innebär magsmärtor.

Hoppas era magar är snälla mot er i helgen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.