Skov

Den här veckan har inte riktigt blivit som jag hoppats. Jag är inne i ett skov just nu så dagarna är långa och jobbiga.

Varje morgon vaknar jag av smärtor i magen och de håller mig sedan sällskap resten av dagen. Det tar så enormt mycket energi att må såhär, tröttheten är förlamande och jag skulle vilja sova dygnet runt, men det går inte. Jag har, förutom blogg och skola, en familj som behöver mig och jag får dåligt samvete varje gång jag behöver gå och lägga mig och vila. Det är inte roligt för någon av oss just nu. Sonen får en tråkig mamma på eftermiddagarna som inte orkar mer än att sitta bredvid när han leker och partnern får en tråkig fru som är frånvarande och bara vill sova.

Jag är nästan lite glad över att det regnar och är grått ute. Fint väder gör ofta att jag längtar ut, och det finns helt enkelt inte ork till att vara ute särskilt mycket nu. Å andra sidan är kanske lite solsken precis vad jag behöver för att minska på tröttheten. Snöblandat regn kan väl trötta ut de flesta?!

Förhoppningsvis är jag snart på bättringsvägen och det slutar vara en kraftansträngning att bara ta mig ur sängen på morgonen.
Må gott och ta hand om era magar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.