Nytt utseende, ny start

Som ni kanske ser har bloggen fått ett nytt utseende och upplägg. Jag ville dela upp sidan på ett mer överskådligt sätt och inkludera fler ämnen i bloggen, mycket för mitt egna nöjes skull. Det är helt enkelt ett försök att väcka liv i blogglusten.
Jag ville emellertid inte att det skulle bli för krångligt för den som endast är intresserad av att läsa mina inlägg som rör mage och tarm, därav den nya uppdelningen.

Toppmenyn innehåller numer Blogg och Mage & Tarm. Klickar du på Mage & Tarm kommer du till allting som rör just mage och tarm. Där hittar du underkategorier såsom Forskning, Behandling och Kost. Klickar du istället på Blogg så hamnar du bland inläggen som rör det som mest kan liknas till en helt vanlig blogg med ämnen som jag finner underhållande att skriva om. Där finns underkategorier som Vardag, Spel, Böcker, Bakat och TV.
Här på första sidan, sidan märkt Hem i toppmenyn, samlas inläggen från både Blogg och Mage & tarm för den som vill ha ett litet mer varierat läsande.

Jag har även bytt namn på bloggen och kommer att fasa ut det gamla domännamnet, men det kommer fungera ett tag framöver.

På grund av min omstrukturering behöver många av inläggen uppdateras och skrivas om. Många inlägg är därför borta i väntan på detta, men jag hoppas kunna få upp dem så snabbt som möjligt. Jag hoppas du ska trivas och att du vill fortsätta besöka mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.