Multitasking sovandes

Torsdag idag och snart helg igen. Tiden går så fruktansvärt fort och jag hinner inte med mycket. Den lilla tid jag får över går just nu mest åt att bara sitta och njuta av lugnet och lata mig, och alla mejl jag behöver svara på, artiklar jag planerat skriva och skoluppgifter som måste göras blir liksom liggandes.

Jag ber om ursäkt för att mina mejlsvar dröjer till er som väntar på svar. Jag svarade på några idag och ska försöka svara på fler i helgen.  Just nu försöker jag multitaska och skriver på en artikel om menscykeln och tarmen samtidigt som jag svarar på mejl och skriver detta inlägg. Klockan är dock över 23 så hjärnan har nog redan gått och lagt sig, så får du bara svammel i ditt mejl så vet du varför.

Att få en bebis gör inte direkt underverk för sömnen 😉 Häromnatten när bebis var hungrig och jag var uppe för att göra mat hade jag missat att hälla i pulvret och stod och stirrade på flaskan med värmt vatten i och jag kunde verkligen inte klura ut vad som var  fel. Att värma bröstmjölk under dagarna är inte direkt lättare. Jag vet inte hur många gånger jag har satt mjölk på värmning i en flaska, för att under tiden den värms sätta dinappen med tillbehör (vi har Dr Browns flaskor med ventil) i en annan flaska och tro att jag spar tid på det sättet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.