Fortfarande semester

I fredags åkte jag och maken iväg för att bo på hotell i två nätter, ensamma. Hund och barn lämnade vi hos mormor och morfar. Det var otroligt roligt och välbehövligt.

Vi är inte direkt bortskämda med att vara ute på restaurang och äta, mycket på grund av min mage, så det var underbart att få göra det igen. På lördagen hittade vi en jättetrevlig restaurang med uteservering som erbjöd Black rock. Jag valde lax och tonfisk och det var väldigt gott. Lite orolig var jag allt över att jag skulle bränna mig eftersom jag är otroligt klantig men det gick bra. food

Efter middagen gick vi på bio och det var en otroligt stor grej. Vi har inte varit på bio sedan 2006 så jag var hyfsat nervös, särskilt efter att ha ätit precis innan. Filmen var helt okej men den hade kunnat vara helt urkass och jag hade ändå känt biobesöket som riktigt lyckat. Det som verkligen betydde något var att jag äntligen kunde göra lite mer normala saker med maken. Min sjukdom påverkar inte bara mig, den påverkar honom och vår son också, så därför är det extra gott att kunna göra helt normala saker.

Efter helgen har jag varit helt slut så jag har inte orkat mycket mer än att spela Simcity och Tomb raider. Med andra ord så har jag inte orkat fundera över nästa inlägg heller men det kommer förr eller senare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.