Finns det toalett där?

Ja, det är min första fråga när vi ska iväg på någonting och tyvärr är det väldigt ofta svårt att hitta information om toaletter. Det är något som stör mig enormt mycket. Ska jag iväg någonstans så vill jag väldigt gärna kolla upp hur många toaletter som finns, var de finns och eventuell kostnad (jag har sällan kontanter på mig), och jag är säkert inte ensam om det.

Vi är med på en del aktiviteter med hund och med barn, och 9 gånger av 10 finns ingen information om vad som kommer finnas på området. Det är väl information som alla borde vara intresserade av ändå, särskilt om aktiviteten kommer pågå under flera timmar upp mot en hel dag? Det är ju inte bara vi tarmsjuka som behöver gå på toa ibland liksom.

Jag har påpekat detta för flertalet ställen och några av dem har blivit bättre på att ge information kring toaletterna, men det är fortfarande långt ifrån bra. Saknar du också information kring toa? Mejla eller ring stället ifråga och berätta varför det är så viktigt att denna information finns.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.