Bra dagar är guld

Måndag igen och ny vecka. Jag ska försöka få lite gjort här på bloggen denna vecka, förhoppningsvis kommer orken och lusten att infinna sig bara jag börjar. Sista tiden har varit ganska tung, jag har mått väldigt dåligt och mest legat i sängen. Det har varit några bättre dagar nu och jag hoppas jag är på väg att må bättre.

Igår var vi till och med iväg hemifrån nästan hela dagen. Först ett besök på Hornbach för att försöka hitta några tapeter till vardagsrummet. Sedan shoppade vi lite kläder, inte ett nöje kanske för någon av oss men nödvändigt i alla fall. Efter det gjorde vi det jättestora, vi åt ute på restaurang. Det är svårt att beskriva den lyckokänslan av att kunna äta ute, att kunna sitta ner vid ett bord med mitt barn och min man och vara hundra procent närvarande och delta i samtalen. Känslan är verkligen fantastisk.

Efter maten passade vi på att besöka en friluftsbutik eftersom vi var på jakt efter några cykelbyxor. Vi, jag och partnern, har köpt cyklar och börjat cykla. En väldigt trevlig och rolig motionsform men aj så ont i rumpan en kan få av att cykla. I butiken fick vi även syn på en cykelvagn och helt plötsligt hade vi köpt en sådan också. Nu kan sonen åka i vagnen när vi är ute och cyklar. En provtur gjordes självklart när vi kom hem på lite lagom många kilometrar, och hela familjen tyckte det var väldigt lyckat. Jag var fruktansvärt trött när vi kom hem men vilken otrolig dag det hade varit. Det är sådana dagar som gör att jag orkar kämpa mig igenom de dåliga, att jag orkar kliva upp varje morgon.

Dagen avslutades självklart med jordgubbar och glass, och jag kunde inte vara lyckligare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.