Tid, räcker aldrig till

Det är mycket här just nu. Idag har det varit sista kontrollen på BVC och imorgon väntar läkarbesök för mig (igen). Samtidigt försöker jag hinna med i skolarbetet och vara en del i en familj. Det lämnar inte särskilt mycket tid över till bloggen, tyvärr. Jag hade gärna suttit med näsan i studier kring IBS eller tjatat på förbund/media/samhälle om hur desperat vår situation måste förbättras dagligen men för att försöka få in, i alla fall, några kronor på kontot så måste jag studera.

Jag håller just nu på att skriva ett inlägg om turistdiarré, och jag tror inte jag lovar för mycket om jag säger att det bör publiceras innan fredagen är slut. Så välkommen åter 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.