När kramper väcker mig

då vet jag att det inte blir någon bra dag.

Hela dagen blir förstörd när kramper väcker mig på morgonen. Magen kommer med största sannolikhet att fortsätta krampa under dagen och jag kommer känna mig svag, skakig, yr, illamående och allmänt sjuk.

Idag kommer jag inte ha ork till särskilt mycket och risken är att jag bara blir liggandes, inte bara för att jag mår så otroligt dåligt fysiskt utan även för att det här gör mig nere psykiskt också. Solen skiner och jag hade gärna gått en långpromenad med hunden, men det är inte möjligt idag. Ett som är säkert är att jag borde försöka sysselsätta mig med något idag, så inte de mörka tankarna tar över. När varken fysisk eller psykisk ork finns så är det inte enkelt att hitta något att göra. Jag vill mest bara krypa ner i sängen igen och tycka synd om mig själv, men det är det sämsta jag kan göra.

Vad gör ni när magen har kraschat?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.