Jag behöver fler timmar på dygnet

Det är väldigt mycket just nu och jag märker att jag har svårt att sätta ord på hur jag mår. Jag hade planerat att skriva lite om antidepressiva och magen, men tiden och orken har inte räckt till. Den här helgen firar vi min födelsedag, sonens födelsedag, min och makens bröllopsdag och så är sonen bjuden på kalas.

Under de perioder som magen är snäll och lugn så brukar jag tycka det är roligt att ha saker inplanerade, men just nu är det mest bara jobbigt, och jag oroar mig en hel del för hur magen kommer vara imorgon. Jag har tillbringat väldigt många högtidsdagar med att titta på när andra äter, och jag har verkligen ingen lust att sitta på avbytarbänken imorgon. Jag vill vara med och kunna njuta av en trevlig stund, men det är tungt just nu, både psykiskt och fysiskt.

Jag hoppas era magar är snälla mot er och att ni får en underbar helg. Jag ska verkligen försöka få till ett inlägg om SSRI och IBS nästa vecka, så välkommen tillbaka.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.