Jag är tråkig just nu

Ja, jag vet att det inte händer så mycket på bloggen för tillfället. Det är så mycket annat som tar upp all min tid så jag hinner inte med allt det jag vill göra. Just nu har jag dessutom åkt på en elak magkatarr så jag går runt och är konstant illamående. Otroligt kul som emetofob.

Jag ska försöka lägga i en högre växel och få klart en del skolarbete så jag med gott samvete kan lägga ner tid på att läsa studier och skriva blogginlägg. Men just nu är hjärnan fullt upptagen med ”inte kräkas, inte kräkas, inte kräkas, inte kräkas, inte kräkas” så jag har svårt att få den att samarbeta.

Må gott

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.