Jag är nog lite felkopplad

Jag ska strax iväg hemifrån på ett läkarbesök och det gör att oron och ångesten växer i kroppen.  Jag är inne i ett skov nu med en väldigt dålig mage så jag vill egentligen inte gå hemifrån, men jag måste. Det här är ett besök jag ombokat säkert en tio gånger nu, så jag MÅSTE verkligen gå. Jag är redan ganska nervös och har bland annat haft en strumpincidens nu på morgonen. Jag hittade inte mina torsdagsstrumpor (ja, några av mina strumpor har veckodagarna på sig) och jag fick en ångestattack övertygad om att om jag inte har (rätt) strumpor så kommer magen att krascha när jag är hemifrån..

Ta djupa lugna andetag, är väl ett bra råd i ett sånt tillfälle, men det är helt värdelöst på mig uppenbarligen. För så fort jag börjar ta djupa, lugna andetag så börjar min mage krampa. Det är så otroligt lätt att få min mage att krampa, tänk om det vore lika lätt att få den att sluta. Världens bästa julklapp hade väl varit en fjärrkontroll till magen. Kramper i kassakön? Pausa magen! Kramper hemma? Snabbspola förbi attacken!

Undrar om det kan finnas en sån på IKEA…

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.