Idag är vi sjuka

Sonen fick feber igår kväll och det innebar att jag hoppade över min medicin på kvällen. Jag blir så trött av den och kan inte riktigt ta hand om sjukt barn när jag är så sömning. Och på grund av missad medicin och dåligt med sömn så har ju magen brakat ihop. Min mage påverkas en del av missad eller dålig sömn, vilket kanske inte är jättekonstigt med tanke på att vi med IBS tycks ha en lite annorlunda sömn. Har du inte läst mitt inlägg om sömn och IBS så gör gärna det: Sömn och IBS.

En sjuk mage är precis det jag inte behöver när jag är hemma med sjukt barn. Det blir lätt att jag får dåligt samvete och tycker att jag misslyckats som förälder, igen, när jag inte kan springa från toa när han behöver mig. Jag vill ju finnas där till hundra för honom, men det är så ofta jag känner att jag inte räcker hela vägen fram. Jag försöker trösta mig med att jag nog ändå är good enough, men det är svårt när jag vet att jag hade varit bättre utan magproblemen. Ja, det är det tjatiga återkommande temat i mitt liv, jag som deppar ihop över tanken att min mage förstör så mycket.

Och för att göra dagen helt perfekt så passade hunden på att bli sjuk också..

Nej, jag får försöka se det från den ljusa sidan. Jag får kanske möjlighet att läsa ut min bok 😉

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.