En bra fredag

Idag känns det riktigt bra. Jag är själv hemma med sonen och vi inledde vår fredag tillsammans genom att jag hämtade på förskolan tidigare. Lyckades vara så väldigt produktiv idag så jag kunde stänga ner och ta helg lite tidigare än planerat.

Vi gick sedan tillsammans till centrum för att handla lite godis till kvällen. Det är inte särskilt långt till centrum, 1 km kanske, men för mig var det fantastiskt stort att gå den vägen. På vägen ner kunde vi gå och prata och skratta utan att mina tankar var någon annanstans. Det var underbart att känna mig helt närvarande som mamma och helt delaktig i det vi gjorde. Sonen är inte bortskämd med att göra sådana saker med bara mig så han tyckte såklart det var väldigt kul.

Efter att vi hade handlat, alldeles för mycket, så började vi gå hemåt. Hemåt är uppförsbacke hela vägen och jag brukar tycka det är jobbigt att bli varm när jag är ute, jag kopplar det till en panikattack av någon anledning och så får jag massa ångest för det. Men, det gick hur bra som helst. Vi stannade till och med på en lekplats och lekte en stund. Jag kan inte beskriva känslan av att få känna mig som en riktig förälder, det är en otrolig känsla. Det är sådana här dagar jag lever för, sådana här dagar jag kämpar för.

Nu sover han och jag får en liten stund för mig själv innan partnern är hemma igen. Passar därför på att skriva lite, bland annat om CRP och IBS som dyker upp på söndag på bloggen.

Jag hoppas ni också har en underbar fredag och att era magar uppför sig. För mig väntar nu det svåra valet om jag ska spela datorspel, läsa eller se på tv 😉
Trevlig helg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.