En bra dag

är det när jag lyckas sitta med på hela sonens fotbollsträning utan att få ont i magen eller få panik och vilja springa hem.

Imorgon ska vi iväg på utflykt och jag är lite orolig. Magen har inte varit särskilt snäll det senaste, den väcker mig varje morgon med kramper, så jag är lite extra orolig. Förhoppningsvis håller sig magen snäll och huvudet lugnt så jag bara kan njuta av gott sällskap och dagen.

Självklart har jag även bakat idag. Vi måste ju ha lite efterrätt imorgon 😉 För första gången har jag nu gjort maränger och jag fick naturligtvis hjärnsläpp och fick för mig att jag absolut var tvungen att ha en plastskål, vilket jag inte alls skulle så den höll inte formen sådär jättebra. Marängen alltså, inte plastskålen..

Marängerna ska vara till mina kladdkakemuffins. Bild kommer imorgon.

Hoppas ni också fått en bra dag och att era magar är snälla mot er.
Trevlig lördag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.