Bra dagar

Ibland blir jag otålig, jag vill så mycket och jag vill det nu. Vet inte om det beror på att jag känner att jag redan missat så många år av livet så jag vill skynda mig att leva innan det är för sent, eller om det bara är så att jag har taskigt tålamod.

I fredags hade jag en underbar dag och jag fortsatte bygga på den känslan idag, då jag tog en långpromenad i vårsolen. Jag och sonen passade även på att besöka några lekparker här och även om det brinner i mig av otålighet så måste jag ändå stanna upp och känna att jag tagit mig framåt. Det är inte så väldigt länge sedan som jag behövde ha sällskap till lekparken, som jag övermannades av panikångest och aldrig kunde vara riktigt närvarande varje gång jag gick en bit från hemmet. Idag med lekparksbesök och långpromenad ger mig hopp, och det ger mig styrka att fortsätta kämpa. Jag lyckades till och med att inte springa skrikandes från förskolan när jag såg lappen om magsjuka på avdelningen.

Det är svårt att förklara glädjen i kroppen när jag lyckas spela fotboll med min son, och verkligen vara närvarande. Det är en sådan fantastiskt känsla att skratta utan att ha paniken, smärtan, illamåendet lurande i bakgrunden. Att få vara här och nu med mina nära och kära är en gåva jag uppskattar enormt, särskilt eftersom jag vet att det kommer komma en dag då magen verkligen inte fungerar och jag inte kan delta.

Jag har suttit och letat ännu fler intressanta studier om IBS också, trots att jag egentligen borde gå igenom allt jag redan har liggandes och skriva om det jag har. Tanken var väl att påbörja något idag men jag är trött efter dagen och kommer säkert snart att somna. Ja, först ska jag slöspela lite Simcity såklart.

Må gott

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.