All I want for Christmas

är en frisk(are) mage.
Ja, min önskelista är lite enformig och har varit under de senaste 14 åren, men det är kanske inte så konstigt när magen styr hela mitt och min familjs liv.

Jag är inne i ett skov och har varit ett bra tag nu. Det sliter på kropp och ork, och det är svårt att hitta energi till allting som jag måste hinna med. Min mage slutar dessutom aldrig att hitta på nya sätt att jävlas på. Det senaste är att väcka mig med smärtsamma kramper varje morgon, fantastiskt roligt att börja dagen så..

Och som inte det räckte är jag uppe varje natt och kissar flertalet gånger. Det fick mig att börja fundera på det här att vi med IBS ofta har problem med urinvägar och dylikt, och jag bestämde mig för att försöka göra lite efterforskningar. Jag har hittat lite intressant och ska ta och läsa igenom och skriva ett inlägg om det, men jag har ett annat inlägg planerat också. Efter en intressant diskussion på IBSforum så bestämde jag mig för att försöka sammanställa fysiska skillnader mellan de olika undergrupperna (IBS-D, IBS-C osv). Det är tyvärr ett riktigt stort och tidskrävande jobb och något jag egentligen inte har tid med just nu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.